Projektzáró egészségnap

Két évvel ezelőtt kezdődött a TÁMOP 3.1.4-es projekt, mely a Bakonyszentlászlói Szent László Általános Iskola fejlesztését szolgálta. Hosszú volt ez az időszak, nagyon sok esemény, rendezvény részesei lehettünk. Bővült, gazdagodott az iskola eszközállománya, új sportpályát, kerékpárokat, interaktív táblát, szemléltetőeszközöket kaptunk. A mindennapos testnevelés keretében úsztunk, fociztunk, tornáztunk, ugróköteleztünk, nyári táborokba és kirándulásokra jutottunk el.

Az egészséges életszemlélet kialakítását szolgálták a közlekedési-, a konfliktuskezelési-, a dohányzásellenes-, az egészségfejlesztési alprojektek. Négy alkalommal szerveztünk egészségnapot, a legutolsót a projekt zárásaként.

Az egészségnapon volt közös torna, sportolás és ügyességi verseny, egészségügyi felmérés, egészséges ételek készítése és kóstolgatása. Bemutatót tartott a gimnasztika- és az ugróköteles csoport. A rendezvényt megtisztelték jelenlétükkel a tankerület dolgozói Rozsnoki Zsuzsanna igazgató asszony vezetésével, valamint Sebestyén Vince és Molnárné Szücs Bernadett Bakonyszentlászló polgármestere és jegyzője.

Külön szín- és ízfolt volt az Ültess fát Alapítvány képviseletében „vega kajákat” készítő Horváth Orsolya tevékenysége.

A két év alatt sokan sokat segítettek. Köszönet mindenkinek, aki dolgozott, tett, segített és bátorított bennünket! Reméljük, lesz folytatás!