Locsolóbál

Locsolóbál

Tisztelt Támogatóink!

Sajnos magánéleti okok miatt nem lehettem jelen e nemes célt szolgáló vidám rendezvényen.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a kezdeményezőknek, a szervezőknek, a támogatóknak, s mindenkinek, aki bármilyen formában segítette e példaértékű elképzelés megvalósítását.

Közhelynek hat, hogy minden időszak legfontosabb beruházása a gyermekek nevelésébe, oktatásába fektetett idő, energia, pénz, s nem utolsó sorban a törődés és a szeretet. Bár a jelenben, mégsem a mindennapoknak élünk. Legnemesebb célunk a boldogabb jövő, mely gyermekeink nélkül elképzelhetetlen, hisz értük van, róluk szól, s majd idővel főként rajtuk múlik.

Köszönjük, hogy támogatásukkal segítenek abban, hogy minél több élmény, kötetlen tanulási, művelődési lehetőség nyíljon meg tanulóink számára! A bevételt elsősorban egy győri helyszínű rendhagyó tanítási nap szervezésére szándékozzuk fordítani. Szent László év van, s tanítványaink többsége még nem látta a világhírű hermát, melyről a kultúrház udvarán látható szobrot is formázták. Egy egésznapos kirándulás keretében diákjaink megismerkedhetnek ezen ereklye mellett Győr egyéb nevezetességeivel is. A következő célunk az ezeréves Pannonhalmi Apátság lesz, melyet – bár a világörökség része – nagyon kevesen ismernek tanulóink közül.

Köszönjük a támogatást, az együttműködést, a partnerséget! Mi, idősebbek már tapasztalatból tudjuk: csak együtt, egymásra figyelve, egymást segítve élhetünk, s felelősségünk határtalan, hogy miként sikerül felkészítenünk gyermekeinket a jelen kihívásaira, a jövő céljainak elérésére.

Reméljük, önfeledt szórakozást hozott a bál!

Hálás gyermeki nemzedékeket kívánunk mindenkinek!

 

A Bakonyszentlászlói Szent László Általános Iskola tanulóifjúsága és tantestülete nevében:

 

Fodor Miklós igazgató

 

Bakonyszentlászló, 2017. április 16.