Legyen a sport a tied!

Ez volt a szlogenje annak a sportrendezvénynek, melyen iskolánk kisdiákjai (alsó tagozatból 16 tanuló) szeptember 15-én Győrben, az egyetemi sportcsarnokban részt vehettek. A rendezvény célja az volt, hogy sportágak bemutatásával az ifjúság sportolási hajlandóságát növeljék. A győri egyesületek pedig a tehetséges és sportolni vágyó diákokat edzéseikre toborozzák, illetve biztosítsák utánpótlás-nevelésüket.

Összesen 22 sportág mutatkozott be, s ami a sikert megkoronázta, hogy a szereket sportolók és edzők segítségével  ki is lehetett próbálni. Diákjaink nagy kedvvel mentek birkózni, judózni, de még az ökölvívó ringből is visszamosolyogtak ránk. Próbálkoztak az evezéssel, a sportlövészettel, a kézilabdával és a korcsolyázással is. A tornaszőnyeg és a kajak-kenu is vonzó volt lányoknak, fiúknak egyaránt!

A délután így hamar eltelt, kellemesen elfáradtak kis sportolóink! Sportjelvénnyel és neves sportolók által aláírt lufival térhettünk haza.

Ha gyerekeink nem is tudnak rendszeresen győri egyesületeknél sportolni, de a sportolás felszabadító örömét érezhették, tehetségüket a testnevelés órákon is fejleszthetik!

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget és a hasznos időtöltést!

 

Bakonyszentlászló, 2015.09,21.                         Molnár Zoltánné Detti néni tanítónő